Kategorier
Alle

Genanvendelige vatrondeller

Som mand bruger jeg ikke selv mange vatrondeller, men som kæreste til en kvinde ved jeg at hun bruger en del hver dag når hun skal fjerne sin make-up. Om de også bruges til andet ved jeg ikke, men på 1 år bliver det til mange vatrondeller direkte i skraldespanden.

Men er der ikke nogle genanvendelige og miljøvenlige vatrondeller? Jo! det er der og der er flere at vælge imellem, ja du kan sågar lave dem helt selv hvis det er det du har lyst til.

Genanvendelige bambus rondeller

Den første mulighed er disse bløde lækre genanvendelige bambus og bomuldsrondeller. De består af 70% bambusfleece og 30% økologisk bomuld, allerede når man nævner materialet får man jo lyst til at røre ved dem. Men når man høre videre om dem giver det sandelig ikke en mindre lyst til at eje dem.

Alle rondellerne er håndlavet og det samme er posen de kommer i. Rondeller er fra Portugal hvor en kvinder sidder og producerer dem i hånden og det samme gør en Litauisk kvinde med poserne. De bestilles i en pose med 8 stk. og de kan nemt vaskes med andet tøj ved 40 grader og holder i lang tid.

Når du føler de er så slidte at de ikke længere kan bruges, så gør miljøet en tjeneste og smid dem til tekstilaffald, så de bliver genbrugt.

Pris: 109 kr.

Pargaard genbruglige rondeller

T

ImseVimse rondeller af bomuldsfrotté

T

Lamzuna genanvendelig rondeller

T

Hæklede vatrondeller

Strikkede vatrondeller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.