Kategorier
Alle

Miljøvenlige gaver

Gavesæsonen er over os og miljøvenlige gaver er mere populære end nogensinde før. Udvalget af miljøvenlig gaver er ligeledes større og bedre end aldrig før, og jeg vil forsøge at hjælpe dig med at finde frem til de bedste bæredygtige gaver i denne artikel.

Der mange behov der skal tilgodeses i en artikel som denne: miljøvenlige gaver til ham, hende, børn, kærester, bedsteforældre osv. Alle gaverne vil ikke være egnet til alle personerne, men forhåbentlig vil du finde lidt af hvert.

ClimateHero – bliv Co2 neutral

Den ultimative miljøvenlige gave er vel at blive Co2 neutral el. måske Co2 positiv som det hedder når du udleder mindre Co2 i atmosfæren end du fjerner/kompensere. Dette er muligt med en gave fra ClimateHero, hvor du selv kan vælge hvor mange ton Co2 du vil kompensere om måneden og på den måde blive Co2 neutral.

Du kan give et gavekort til en du holder af til priser fra €9 der ca. kompensere en persons Co2 udledning i 1 måned. Det svare til 10 tons om året.

Pris: €9-108 (ca. 70-840 kr.)

MILJØHVERDAG – gavekasse med miljøvenlige hverdagsprodukter

MILJØHVERDAG er en dansk webshop der hjælper dig med at få en mere miljøvenlig hverdag på en meget nem og overskuelig måde. Du skal være vælge en af deres miljøkasser og vupti er du straks mere miljøvenligt end dagen før.

Du kan også købe miljøvenlige produkter enkeltvis hos dem, men det oplagte valg er at gøre det gennem deres miljøkasser. Den bedste gave fra dem er MILJØGAVEKASSEN der indeholder en række basale produkter som alle er særligt miljøvenlige, og kassen fås i 3 størrelser. Du kan også sammensætte din egen kasse.

Pris: 150/300/500 kr.

Tørrede blomster fra Evighedsbuket

Tørrede blomster er begyndt at hitte ret så meget, fordi de kan holde for evigt under de rette forhold og har ikke en udløbsdato som friske blomsterbuketter har. Dermed er det altså også muligt at købe denne blomstergave flere dage i forvejen uden den tager skade.

Tørrede blomsterbuketter er også smukke på en helt anden måde end almindelige blomster og købe du dem fra Evighedsbuket.dk er der tænkt masser af bæredygtighed ind i købet, selvom tørrede blomster i sig selv er mere bæredygtige fordi de kan bruges i længere tid.

Pris:

Bæredygtige blomster leveret til døren

Du kan også få rigtige friske bæredygtige blomster leveret lige til døren el. til din du gerne vil give en gave’s dør.

Bambus tøj

Uldtøj

RestockCPH – strømpebukser af genanvendt nylon

Tøj er et generelt en meget belastende branche for klimaet og bæredygtigt tøj er derfor en rigtig god klimagave. Denne gave er nok mest henvendt kvinder eftersom der er tale om strømpebukser lavet af genanvendt nylon, du kan sågar sende den gamle strømpebukser ind til RestockCPH og få en yderligere besparelse på køb af nye strømpebukser hos dem.

De producere og sælger mange forskellige typer strømpebukser med dit foretrukne antal denier og med shape-effekt el. sømløse. De fås også på abonnement og det er en god gave at give, bare for at gøre opmærksom på dette fantastiske cirkulære projekt.

Relevant Esssential Body kit

Personlige er jeg meget glad for Relevant og deres miljøvenlige deodorant, men de har også en række andre essentielle produkter til hud- og kropspleje, og dem har de samlet i ét kit de kalder “Essential Body-kit”.

Dette er den perfekte miljøvenlige gave til dem der elsker kosmetiske produkter og generelt bruger mange cremer mm. Relevant har nemlig bæredygtighed på toppen af deres dagsorden når de laver produkter og det er fedt at vide når man går om i miljøet. Denne geniale klimagave fås både neutral (uden duft) og med agurk og citrus duft.

Pris: 550 kr.

Klimagaver

Gaver med mening

Julegaver der giver mening

Brugte gaver

Miljøvenlig gaveindpakning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.