Om

Siden her er lavet med den idé at gøre folk opmærksom på miljøvenlige produkter. Ikke bare “her er et miljøvenligt produkt”, men også inspirere og guide til miljøvenlige alternativer til de produkter der bruges i husholdningen i forvejen.

Et rigtig godt eksempel på dette er den klassiske skuresvamp der som regel har farven blå, grøn, gul el. lyserød og så med en grov mørkegrøn side. Dette produkt er der mange der bruger fordi de måske ikke ved at det er et produkt der indeholder mikroplast, er uholdbart og generelt ikke særlig miljøvenligt. Derfor har jeg lavet en artikel om miljøvenlige skuresvampe der ikke indeholder mikroplast og er langt mere holdbar og genanvendelige.

Store ambitioner

Således er ambitionen med siden også at dukke op i søgeresultaterne i Google og Bing når der søges på “skuresvamp” og ikke bare når du i forvejen har den rigtige intention og søger på “miljøvenlig rengøringssvamp”.

Det er en længere proces at opnå dette, men når jeg kommer så langt med siden, vil det også være muligt at præsentere bæredygtige produkter på generiske søgninger og dermed helt automatisk opfordre forbrugeren til at købe bæredygtigt fra start af.

Find inspiration til miljøvenlige produkter

Det skal selvfølgelig også være en side for dig der allerede har intentionen at finde og købe miljøvenlige produkter. Derfor opdaterer jeg også jævnligt siden med nye produkter der kan gøre din – og dermed vores – hverdag mere miljøvenlig, og skabe en bæredygtig verden der bevare planeten som den er bedst, til de fremtidige generationer.

Du kan altid finde denne inspiration på forsiden, hvor du vil støde på sjove produkter som f.eks. en Loofah svamp el. finde inspiration til at købe tøj af bæredygtige materialer, hvor det lige nu er bambus der hitter og kan finde i mange bæredygtige tøjmærkers basisvarer. Et godt eksempel på dette er vores artikel om de bedste bambus t-shirts til mænd.

EtikOnline badge
AffaldsSortering badge
Vi Holder Afstand badge